Kangoo Jumps International Fitness Festival

moreintelligentlife

Kinga Sebestyen

National Trainer Coordinator Kangoo Jumps


Kinga

 National Trainer Coordinator si Distribuitor Exclusiv KJ în România.

Kinga Sebestyen este de 15 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates. De asemenea, este lector la Federatia Româna “Sportul pentru Toti”. Si-a început activitatea în România în anul 2008 si tot de atunci organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori KJ.

 

De când a început activitatea Kangoo Jumps in România, peste 300 de persoane au absolvit cursurile organizate de Kinga si au devenit instructori internationali KJ. Totodata ea a promovat acest sport sustinând prezentari, demonstratii si inaugurari de pe întreg teritoriul României.

Începând din anul 2010 Kinga a organizat si un eveniment caritabil, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea “Kangoo Jumps salveaza vieti”, sumele strânse fiind donate pentru salvarea vietii unui baiat bolnav de leucemie. Data de 13 Martie, a devenit ziua oficiala a “Kangoo Jumps salveaza vieti”.

 

Kinga i-a ajutat si a sustinut pe instructori în initiativa lor de a deschide propriile sali/cluburi Kangoo Jumps în fiecare județ, în orase precum Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu, Buzau, Constanta, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Baia Mare, Suceava, Timișoara, Arad, Alba Iulia, Râmincu Vâlcea, Târgu Jiu, Dej, Turda, Bistrița, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc sau Galați.

01 02 03 04

 

Daca o întrebi cât de mult îi place Kangoo Jumps, Kinga spune ca este foarte pasionata de acest sport si îl practica din suflet. De când a adus Kangoo Jumps în România si-a format o echipa despre care spune cu entuziasm “Suntem ca o familie!”, si care se bazeaza pe ajutor si respect reciproc.

 

 Urmărește pe Kinga pe Facebook! 
All rights reserved - Created by Miniweb 2011