Kangoo Jumps International Fitness Festival

Cum poti deveni instructor?


In primul rand trebuie sa ai o pregatire din bazele aerobicului sau  o diploma de Educatie Fizica si Sport. Daca nu ai, poti face cursurile (modul I) la scoala de fitness Move On (TEL: 0720.549.631 WEB: www.move-on.ro)

 moveon

 

Al doilea pas este participarea la cursurile pregatitoare Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator Kangoo Jumps si membru al College of Trainers Kangoo Jumps sau cu unul dintre trainerii nostrii internationali: Ildiko Dosa, Pop Ioan Lucian. Pretul cursului este 100 Ron/zi (nu este inclusa masa si cazarea).

 

Chiar daca Kangoo Jumps pentru multi pare usor, nu poate fi practicat fara niste cunostinte de baza (folosirea ghetelor, postura corecta a corpului, pasii de baza, exercitii care nu pot fi facute cu Kangoo Jumps si, deasemenea, cunostinte de teorie: istoria Kangoo Jumps, sistemul dupa care lucram in lume, programe Kangoo Jumps, posibilitati de utilizare, probleme de sanatate pentru care se recomanda ghetele etc). 

 

La cursurile de pregatitoare instructorii vor primi un atestat de participare (Certificate of Attendance). Acest atestat numai impreuna cu o recomandare de la Kinga Sebestyen sau din partea unui trainer Kangoo Jumps va da dreptul de a incepe practica de 3 luni.( practica obligatorie pentru fiecare instructor).

 

Dupa practica fiecare instructor este obligat  sa dea examenul international Kangoo Jumps, pentru care inscrierea se desfasoara conform recomandarii lui Kinga Sebestyen sa a unui trainer Kangoo Jumps. Instructorii din Romania vor fi examinati  de catre Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator..Examenul consta dintr-un test scris si o proba practica (aprox. 20 de min). Pretul examenului este 260 euro integral dupa care veti primii teoria cursului. Plata se face in Ron dupa emiterea facturii in urmatorul cont:

 

Volksbank Miercurea  Ciuc, 
RO43VBBU2511HR2350302701 


Dupa un examen de succes participantii vor primii certificatul de Instructor international Kangoo Jumps,valabil 2(doi) ani, emis de catre RDM Sarl impreuna cu SC K TOTAL EXPERT TRAINING S.R.L. Acest lucru inseamna ca un instructor international Kangoo Jumps va fi recunoscut si va putea lucra oriunde in lume.

Instructorii internationali Kangoo Jumps au obligatia sa se prezinte la reexamniarea după doi ani, pentru evaluarea pregatirii profesionale organizate de catre Kangoo Club Romania.

 

Brandul Kangoo Jumps apartine firmei elvetiene RDM Sarl si tot ce e legat de acest sport, se intampla cu acordul lor.

Kinga Sebestyen a obtinut dreptul exclusiv de a fi distribuitor unic si Kangoo Jumps National Trainer Coordinator in Romania in urma unei licente si a unei serii de cursuri si examene care au durat 2 ani.

In Romania totul se desfasoara sub supravegherea ei. Prezentarile si show-urile pot fi tinute numai de ea sau cu acordul ei.

 

Acte necesare pentru inscriere:

1 copie dupa Carte de Identitate

1 copie dupa Atestat de la FRSpT sau diploma de specializare in Educatie Fizica si Sport.

 

Pentru informatii sunati la:

0735-012.735

sau trimiteti-ne mail:

educatie@kangooclub.ro