Kangoo Jumps International Fitness Festival

moreintelligentlife

Cum poti deveni instructor?


 

Cum poți deveni instructor calificat de Kangoo Jumps?

Cursuri

 

Condiție prealabilă pentru curs:

O diploma de aerobic sau diplomă de universitate sportivă validă

 

Kangoo Silver:

Acest nivel conține 1 sau 2 zile de antrenament live, în funcție de programul ales. Conține sesiuni de teorie și practică cu informații de bază despre produse și programe ca ghetele să fie folosite corect și în condiții de siguranță la formatul de clasă ales.

Curs live de 1 zi:

Pentru înscrierile la cursurile de 1 zi Dance/ Discovery/Bootcamp Kangoo Club Romania vă recomandă ca bază diplomă de Kangoo Power Silver!

 

•          Kangoo Dance Silver 160 Euro

•          Kangoo Boot Camp Silver 160 Euro

•          Kangoo Discovery Silver 160 Euro

Curs live de 2 zile:

•          Kangoo Power Silver

Preț: 250 Euro

 

Kangoo Power Gold: 

http://kjtraining.com/info

 

Acest nivel consistă în minm 4 zile de training intensive. Acest nivel este nivelul cel mai înalt accesibil în licențierea în programe KJ. Garantează cel mai înalt standard de excuție și technică în programul Kangoo Power.

Preț: 399 Euro

http://kjtraining.com/info

 

 

După un exam de succes toți instructorii o să primească o diplomă recunoscută de către compania RDM Sa și Kangoo Club Romania.

Instructorii pot să țină clase de Kangoo Jumps numai dacă dețin aceste diplome predate de către RDM SA și Kangoo Club Romania.

Diploma primită nu oferă dreptul niciunui instructor să comercializeze produse KJ, să ofere diplome și să folosească brandul într-un mod neadecvat.

Instructorii noștrii sunt obligați să se prezinte la o reexaminare după doi ani de la primirea diplomei de instructor KJ.

Rugăm toți acei instructori care au diploma expirată să ia legătura cu biroul Kangoo Club Romania pentru a afla informații despre data și locația reexaminării în caz contrar o să fie șterși din baza de date și nu vor mai beneficia de discount și de dreptul de a preda Kangoo Jumps.

Mulțumim.

 

Contact: educaț[email protected]